BIOLOGEN OG ULVEN

I Januar 2014 blev vi kontaktet af en biolog og filmstuderende fra Bristol. Han studerede til naturfotograf og spurgte om hjælp til at lave sit afslutningsprojekt på filmstudiet.

Andreas ville gerne møde os og kom fra England til Ringkøbing. Han ønskede at filme sporforløb fra dansk ulv. Vi var noget skeptiske, da vi har erfaring med at det er en kæmpe udfordring at finde spor fra ulv i den tørre danske forsommer. Ikke desto mindre tog vi udfordringen op, da vi gerne ville hjælpe en lovende naturfotograf med at fuldføre sit eksamensprojekt.

En tidsramme blev lagt, 1 måned afsat til opgaven ift. målet.

Vandrestøvlerne blev klargjort med læderfedt, rygsækken blev pakket og fritiden blev sat i system. Det har været et omfattende stykke systematisk arbejde og til sidst lykkedes det som i kan se i nedenstående billedserie og Andreas blev hidkaldt til området. Sporene var fra et enligt dyr, tydelige, markante, korrekt størrelse og form, gentagne dobbeltspor, 120 cm i afstand, masser af indikationer på ulv og i et sporforløb som løb 200 meter ligeud. God pinse til alle.

Foto: Møller

Afslutningsvis vil vi komme med en lille hilsen..
Kære Andreas
Det har været en fornøjelse at være i dialog med dig omkring ulve og deres adfærd. Vi ønsker dig held og lykke med eksamen og forestiller os at du bliver en glimrende naturfotograf. Din entusiasme og energi kommer du langt med og vi glæder os til vi en dag ser dine udsendelser på BBC.
Med venlig hilsen
Ulvetracking Danmark

Møller/Rasmussen

Facebook kommentarer

Køb reklameplads og støt driften

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*