Donationer

Ulvetracking Danmark drives på frivillig basis. Vi modtager donationer til det tekniske udstyr som slides ned, samt donationer direkte til driftsomkostninger.

Vi udlåner mange gratis vildtkameraer til lodsejere og disse har typisk en holdbarhed på 12 måneder, så er de slidt op. Derudover har vi en større mængde udstyr som vi anvender i felten. Vi anvender desuden en del udstyr ift. formidling. Kameraerne har flere funktioner, nedenunder forklarer vi i et oplæg hvordan de kan anvendes til at reducere frygten for at miste husdyr og medvirke til at genvinde kontrol over husdyr situationen. Metoden blev fremlagt for de Tyske Ulvekonsulenter, naturstyrelsen og vildtforvaltningsrådet i Danmark i november 2016.

Hvis du vil donere støtte til det frivillige arbejde så kan du donere på vores bank konto. Du kan trække donationer fra i skat på din selvangivelse. Beløbet går 100% til feltudstyr og der forsvinder derfor ingen penge til mystiske administrationsomkostninger. 

Husk at mærke med hvem du er og at det er “donation” . Alt indkøb og udlån fra donationer bogføres. Du kan få en kvittering på din donation og det indkøbte hvis du ønsker det.

Donationer sendes til: 

Jyske Bank:   Reg nr:    7186                            Konto nr:  12170225

Et af vore kameraer som væltes af husdyrene