Sponsortur

Ulvetracking Danmark tilbyder guidede sponsor ulveture i området med Stråsøkoblet.

Vi ser om vi kan finde spor af ulv.

Ulvetracking fremviser her som mange gange før ulvespor for biologer.

Har du lyst til at sponsorere det frivillige arbejde, og gerne samtidigt vil med i felten, så har du her en enestående mulighed.

Ulvetracking.dks frivillige arrangerer ture med 100% indhold af ulvesporing, hvor vi tager i felten og kigger efter spor fra ulvene som vi kan drøfte og dokumentere.

Sponsorture afholdes i meget små grupper. Du kommer derfor tæt på folkene i Ulvetracking Danmark og får en personlig oplevelse af hvad det vil sige at være på tur i felten. Samtidigt får du chancen for at lede efter ulvens spor med nogle af de mest trænede i Danmark.

Der startes med et oplæg, hvor der vises flotte enestående og unikke ulvefilm fra lokalområdet Stråsø, hvor der serveres kaffe og måske den berømte kiksekage.

Efterfølgende gives der vejledning i færdsel i naturen. Og afslutningsvis tilbydes en vandretur med de frivillige fra Ulvetracking Danmark, som er kendt for at spore ulve i hele Danmark. På turen fortæller vi hvad vi ved om ulvene i området.

De frivillige fra Ulvetracking Danmark, er landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har haft samarbejde med flere danske og udenlandske universiteter, gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver, til DNA-analyser på dansk ulv.

Der bliver rigelig tid til spørgsmål af enhver art. 

Prisen er 295,- / (195,- børn mellem 12 – 18) for 3 timers unik oplevelse. Overskuddet går til drift, indkøb og bla. udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit.

Yderligere oplysninger og tilmelding sker via dette link . Kronheden.dk tilmelding

Du skal blot indtaste dine oplysninger og tilmeld dig.
Du modtager så mail med yderligere oplysninger. 

Pris 295,-  – Varighed, hele 3 timer

Turene udbydes som noget helt specielt kun via kronheden.dk

Mvh Ulvetracking.dk

Feltarbejde med ulvetracking