Menu

Sponsortur

Ulvetur

Ulvetracking Danmark tilbyder guidede ulveture i området med Stråsøkoblet.

 

Helt enestående mulighed for at se og opleve ulve tilbydes. 

Ulvetracking.dks frivillige arrangerer ture med 100% indhold af ulv. 

Sponsorturen afholdes i meget små grupper. Du kommer derfor tæt på folkene i Ulvetracking Danmark og får en personlig oplevelse af hvad det vil sige at være på tur i felten.

Der startes med et oplæg, hvor der vises flotte enestående og unikke ulvefilm fra lokal området Stråsø hvor der serveres kaffe.

Efterfølgende gives der grundig vejledning i færdsel i naturen og afslutningsvis tilbydes en vandretur med de frivillige fra Ulvetracking Danmark, som er kendt for at spore ulve i hele Danmark. På turen fortæller vi hvad vi ved om ulvene i området.

De frivillige fra Ulvetracking Danmark er landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har haft samarbejde med flere Danske og udenlandske universiteter gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver til DNA analyser på Dansk ulv.

Du har nu muligheden for at møde dem om høre deres erfaringer. Der bliver rigelig tid til spørgsmål af enhver art. Ulvetracking Danmark afholder disse ture non- profit og al overskud går til indkøb af vildtkameraer til udlån til bla. husdyrholdere.

Prisen er 295,- / (195,- børn mellem 12 - 18) for 3 timers unik oplevelse. Al overskud går til drift, indkøb og bla. udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit.

Yderligere oplysninger og tilmelding sker via dette link . Kronheden.dk tilmelding

Du skal blot indtaste dine oplysninger og tilmeld dig.
Du modtager så mail med yderligere oplysninger. Vær opmærksom på om du meget kort efter modtaget en mail fra os, ellers kontakt os på telefon så vi kan sikre at du modtager betalingsoplysninger.

Pris 295,-  – Varighed, hele 3 timer

Tilmelding sker kun via hjemmesiden via linket.

Turene udbydes som noget helt specielt kun via kronheden.dk

Mvh Ulvetracking.dk

The most visited gambling websites in The UK