Billeder

Billeder af danske ulve

2019

Stort dyr, Fin pels. Strejfende hanulv. Observatøren beskriver at den gik forbi huset på 10 meters afstand og at fotos er taget bagfra da han skulle hente kamera. Foto er taget om morgenen Søndag den 28.04.2019 i Nordjylland i området ved Ålbæk

2018

Ulvetracking Danmark får jævnligt fotos af ulve på deres kameraer. Denne gang blev en tæveulv eller hvalp fotograferet . Der blev taget 2 fotos. Billederne er taget den 25.10.2018 og viser en ulv passere et vildtkamera. Stedet er ulvezonen i Vestjylland, hvor ulvene for alvor slog sig ned i 2016.

Aksel Opstrup Beskrivelse: Ulv set i Ringkøbing En entreprenør så i dag en ulv på diget ved ringvejen i Ringkøbing. Han var kvik og tog et foto. Vi takker de mange lokale for deres bidrag og meldinger. Tak til Aksel Opstrup for at bringe hans foto.

Privatfoto - Ulvetracking.dk Beskrivelse: 22.03.2018. Ulvetracking Danmark, kan nu bekræfte at der er tale om 4 ulve set ved Tim. Nye Ulvefoto fra Tim set kl 08.00. Ulvetracking Danmark vil gerne takke de mange lokale øjne for jers meldinger.

Privat - Via Ulvetracking.dk Beskrivelse: 4 ulve fotograferet i Stadil i Vestjylland - Breaking news! 20.03.2018 En lokal fotograferede disse 4 ulve tæt på Stadil fjord og på tur tæt på bebyggelse i går. Vi takker de mange lokale der hjælper med data. Fotograf er kildebeskyttet. Vi takker for at måtte bringe fotos.

Lotte Larsen / Christian Wierenfeldt Holm Beskrivelse: Ulv fotograferet fra sommerhusvindue på omkring 30 meters afstand

Ulvetracking.dk Beskrivelse: Jæger tager nye fotos af ulve og forklarer Offentliggjort: 11.03.2018 En jæger tog på sit revir fotos af 2 af ulvehvalpene fra Stråsøkoblet i Februar 2018. Jægeren så 3 ulve og var på 40 meters afstand af den ene. 3 uger tidligere havde jægeren også besøg af ulv og også her blev der taget fotos af dem.

Video af ulv optaget ved Lemvig Se videoen på denne side!

Beskrivelse: Ulv ved Hirtshals Se videoen på denne side!

Beskrivelse: JÆGER FOTOGRAFERER ULV PÅ STRIBE! Den 10 Januar 2018 fotograferede en lokal Jæger i Ulfborg området, en ulv på sit vildtkamera. I området er der klovbærende vildt og jægere oplyste, at der på kameraet ikke var klovbærende vildt, på kameraet de næste par døgn. Ulven var i området i 14 minutter, som i kan se på fotos. Ulvetracking Danmark arbejder videre på fotos og film. Lodsejer beskyttet af Ulvetracking.

2017

Anonym via Hjørring Jagt og Fritid Beskrivelse: Igennem en længere periode er der set ulv i Nordjylland. Dette foto er fra den 14.12 kl ca 03.00 i Ålbæk i Nordjylland ved en foderplads.

Frits Damgaard - Med tilladelse til Ulvetracking.dk Beskrivelse: Ulvefoto taget i den Vestjyske ulvezone af 5 ulve. Foto er taget omkring den 12.12.2017. Datoen på vildtkameraet er desværre ikke indstillet helt på foto. Billedet er fra Ørnhøj

Ulvetracking.dk Beskrivelse: Nyt ulve billede offentliggøres! Ulvetracking Danmark har i samarbejde med lokale lodsejere taget en række billede af de danske ulve. Billedet er taget om natten d. 9 december 2017. Ulven er fra stråsø koblet og billedet er taget på en veksel hos privat lodsejer.

Beskrivelse: 08.12.2017 Ørnhøj - 6 ulve i kobbel. Film: Kaj Kristian Rasmussen

Beskrivelse: Anonym jæger optog en video i Ulvezonen omkring Ulfborg. Se videoen på denne side!

anonym Beskrivelse: Ulv fotograferet af familie i Haverslev På en mark nær Kragelundsvej og Strandvejen i Haverslev, fik en familie øje på et ulvelignende dyr. Der er en stor sandsynlighed for, at det er en ulv, mener Ulvetracking Danmark.

Foto: Olav Nørgaard, Skive Ulvetracking.dk

Ulvetracking.dk Beskrivelse: Ulvetracking Danmark offentliggøre nyt ulve billede, formentlig en af ulvehvalpene. Billedet er fra d. 20 oktober og er taget af Ulvetracking i samarbejde med lokal lodsejer.

Ulvetracking.dk / Møller - Haaning Beskrivelse: Midt i oktober tog Ulvetracking Danmark dette foto af en af de danske ulve, formentlig Stråsø koblet. Netop Stråsø koblet har lokale og ulvetracking fulgt de sidste 6 måneder. Dette foto er taget på 250 meters afstand på den Vestjyske hede.

Risager Skovservice Beskrivelse: Foto er taget ud af vindue på en skovningsmaskine i Ulfborg Området. 10.10.2017 - En af ulvene fra Stråsø koblet på solotur Kilde: www.risagerskovservice.dk/

Ulvetracking.dk fotograferet af Møller Beskrivelse: Ulvetracking har i samarbejde med lokale filmet en stribe optagelser af de danske ulve. Her er 3 fotos fra en helt særlig video omkring ulvens SKYHED.

Ulvetracking.dk - Privatfoto Beskrivelse: En lokal tog i sensommeren dette foto af ulvehvalpene fra Stråsø. Fotograf er kildebeskyttet jf. aftale. Vi takker de mange lokale for deres hjælp og bidrag.

Gorm Vestergård Beskrivelse: 2 ulve fotograferes i Ulfborg området lørdag den 16 september 2017

Ulvetracking.dk / Sabrina Haaning Beskrivelse: Ulv fotograferet af ulvetracking Danmark

Ulvetracking.dk - Fotograferet af Møller Beskrivelse: . Dette foto og de som vi i dag lægger på hjemmesiden er fra den 13.09.2017 og fotograferet på 250 meters afstand af Ulvetracking Danmark.

Ulvetracking.dk - fotograf Møller Beskrivelse: Dette foto og de som vi i dag lægger på hjemmesiden er fra den 09.09.2017 og fotograferet på 100 meters afstand af Ulvetracking Danmark.

Ulvetracking.dk fotograf Møller Beskrivelse: De danske jægere har ikke generet ulvene! Vi har sammen med lokale jægere fulgt det nye danske ulvekobbel nøje. Her er et foto som ikke har været offentliggjort før. Dette foto tog vi i september måned. 27.10.2017 og offentliggjort samme dag.

Ulvetracking.dk - Fotograf: Møller Beskrivelse: Dette foto er taget den 01.09.2017 på 300 meters afstand. Ulfborg området - Stråsø Ulvetracking Danmark har fulgt de 8 danske ulvehvalpe siden de tog de første skridt op af ulvegraven. Det er blevet til en stribe billeder og film af hvalpene fra Stråsø koblet. Inde på vores hjemmeside kan i finde en opdateret billede liste, hvor alle fotos ligger i dato rækkefølge. Til vores foredrag på Fyn den 22 november fremviser vi helt unikke optagelser. Se mere her! https://fuodense.dk/odense/program/naturvidenskab-og-teknik/ulve-paa-fyn-1721-166

Beskrivelse: Ulv fotograferet i Ulfborg området af Ulvetracking Danmark / Paw Rasmussen

Beskrivelse: Fotos af hele ulvekoblet fra Ulfborg

Beskrivelse: Privat foto

Beskrivelse: Stråsø koblet Ulfborg på Ulvetracking Danmarks vildtkamera

Beskrivelse: Ulvehvalp vildtkamerafoto Ulvetracking Danmark

Beskrivelse: 2 ulvehvalpe på foto fra Ulvetracking Danmarks vildtkamera

Beskrivelse: Ulvehvalp på Ulvetracking Danmarks vildtkamera

Beskrivelse: Mulig tæveulv i Ulfborgområdet - formentlig fra Stråsø koblet

Beskrivelse: Ulvehvalpe bliver fotograferet af ulvetracking den 1 august på 25 til 50 meters afstand, på grusvej

Lodsejer fik besøg af ulvehvalpe 15 meter fra sin ejendom. Lodsejeren var ikke hjemme i de dage der var ulvebesøg. Lodsejer oplyser at der i nærområderne har været en del "trespassing" på grund af ulvene.

Ulv ved Ulfborg

Formentlig Houdini - Hanulven fra Stråsøkoblet

2012-2016

Ulven Houdini fra Ulfborg Beskrivelse: Efter melding om ulv fra lokal - foto i samarbejde med lokal

Ulv ved Ulfborg

Foto af Jan Mønsted

Ulv Karup 2016 Beskrivelse: Rekonstruktion af målestoksforhold

Beskrivelse: Ulv i Midtjylland

Privat lodsejer

En erfaren jæger har set og fotograferet en ulv i Store Hjøllund Plantage ved Sebtrup. Det er jæger og jagtjournalist Max Steinar fra Funder, der forleden så først ulvens spor, og senere var heldig at fotografere den. Foto: Max Steiner

Fasterholt - Privat lodsejer Beskrivelse: an Romlov fra Brande fik sig en overraskelse af de større, da han på arbejde tirsdag formiddag var ved at lave en skovvej i Fasterholt. Ud af øjenkrogen ser han et dyr. Dyret var en ulv.

Ulv Sønderjylland 2013 Beskrivelse: Forograferet i området mellem Højer og Skærbæk.

Foto: Danny Madsen - Midtjylland

Ulv i Midtjylland - Privat lodsejer

Ulv ved Sunds

Lajla Nielsen-Refn og Esben Tang Hansen tog disse fotos i December 2012. Efterfølgende dokumenterede de som de første poteaftryk af dansk ulv på dansk jord. Ulven kom langs hækken på deres hus som lå ud til åbne marker. Her tog de disse historiske fotos.

Fotos: Kim Frost - Ornitolog Skovløber Henrik Kjær Bak fandt senere Thy ulven død i nationalpark Thy i 2012. Den lå tæt ved et vildtkamera og var død af ved kvælning pga. en tumor i halsen.