SAMARBEJDSAFTALE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM I KØBENHAVN OM ULVE DNA

Har var vi på Statens Naturhistoriske Museum til møde

Ulvetracking indgik i Maj måned et officielt samarbejde med Statens Naturhistoriske museum i København.

Siden har vi løbende været i dialog med Statens Naturhistoriske museum

Det er nu aftalt, at samarbejdsaftalen offentliggøres. Åbenhed er i Ulvetracking Danmarks ånd og offentliggørelsen af samarbejdsaftalen giver for os god mening, da lokale som ønsker at indlevere DNA prøver til analyse, kan se hvilken aftale de indgår i. Derfor vil dette dokument ligge som link på forsiden af hjemmesiden.

Statens Naturhistoriske Museum (SNM) er Danmarks nationale naturhistoriske museum, samt tillige et af de førende forsknings- og samlingsmuseer i verden. SNM huser bl.a. state-of-the-art DNA laboratorier som gennem en lang årrække har leveret resul tater af høj international standard. SNM har årtiers erfaring med kuratering og opbevaring af vævsprøver, og huser allerede nogle af verdens største vævsprøvesamlinger for vertebrater. 

Indtil videre er der sendt godt og vel 150 DNA prøver til København fra Jylland og Fyn. Prøverne analyseres løbende og der laves artsbestemmelse på alle prøverne både mht. hund, ulv og ræv. Alle prøver opbevares forsvarligt til fremtidens mange potentielle spændende analyser og projekter.

Publiceret 04.10.2015 / Møller

Se den fulde samarbejdsaftale her:

SamarbejdsaftalemellemUlvetrackingogSNM

Facebook kommentarer

Køb reklameplads og støt driften

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*