ULVEPAR I DANMARK – SE SPORENE HER!

Vestjylland – Nationalpark Thy

Indikationer samlet – Publiceret 10.02.2014 

Der har været mange rygter om 2 ”ulvelignende dyr” der skulle følges ad rundt i Danmark. Ulvetracking Danmark er bekendt med 6 meldinger som ikke har været offentliggjorte og 4 meldinger som er offentliggjort.

I dette område har vi desuden modtaget meldinger om ”ulvehyl” af flere dyr som skulle kommunikere med hinanden over en længere periode i december 2013.

Du kan læse mere om ulvenes hyl her…!

Vi sendte Paw Rasmussen i området og nedenunder kan i se resultatet.

Fotos: Rasmussen

Sporforløbet blev fulgt over 15 km. Der var flere steder hvor sporene fulgtes op til 400 meter på lige linie. Af hensyn til lodsejere og vildtet valgte vi ikke at fotografere disse lange spor, da området ville været blevet afdækket.

På disse 5 km var det tydeligt at disse dyr som poterne tilhørte fulgtes ad. Der blev ikke set et eneste menneskeaftryk på de 5 km tracking.

Afstanden på poterne på det ene dyr blev målt til 120 cm mellem højre forpote og højre bagpote.

Forpoterne på det største af dyrene havde en længde på 12 cm, hvor det andet dyr havde en længde på 9,5 cm.

Eksempler på dobbeltspor der følges ad kan du også se herunder og der blev fundet flere urinmarkeringer, både midt i sporene og på træer og stubbe.

Både urinmarkeringer, potestørrelser, sporforløb og meldinger om ”ulvehyl” er gode indikationer på et ulvepar i området.

Der blev på de 15 km ikke fundet afføring og urinen blev ikke opsamlet, da urin ikke er den nemmeste form at DNA teste på. Så indtil videre må vi væbne os med tålmodighed indtil DNA endeligt bekræfter en han og hun ulv.

Med venlig hilsen – Ulvetracking Danmark

Møller/Rasmussen/Jørgensen/Madsen

 

 

Facebook kommentarer

Køb reklameplads og støt driften

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*