Undervisning om ulve

Ulvetracking Danmark tilbyder guidede undervisningsture i området med Stråsøkoblet.

Vi ser om vi kan finde spor af ulv.

Ulvetracking fremviser her som mange gange før ulvespor for biologer.

Har du lyst til at vide mere om de danske ulve og komme en tur i felten  så har du her en enestående mulighed.

Ulvetracking.dks frivillige arrangerer ture hvor vi tager i felten og kigger efter spor fra ulvene som vi kan drøfte og dokumentere.

Undervisningen afholdes i meget små grupper. Du kommer derfor tæt på folkene i Ulvetracking Danmark og får en personlig oplevelse af hvad det vil sige at være på tur i felten. Samtidigt får du chancen for at lede efter ulvens spor med nogle af de mest trænede i Danmark. Og får et særligt indblik i de danske ulve.

Feedback fra en gæst:
“Hej ulvetracking
Tusind tak for en spændende ulve tur 😊 som jeg var rigtig glad for at deltage i. Synes jeg har fået rigtig meget god information om ulve og føler også min frygt er blevet til nysgerrighed i stedet så jeg nu har mod på at komme ud og observere og håber jeg har held til at se en ulv – dog gerne på nogen afstand 😏 ”

Der startes med et oplæg, hvor der vises flotte enestående og unikke ulvefilm fra lokalområdet Stråsø, hvor der serveres kaffe og kage.

Efterfølgende gives der vejledning i færdsel i naturen. Og afslutningsvis tilbydes en vandretur med de frivillige fra Ulvetracking Danmark, som er kendt for at spore ulve i hele Danmark. På turen fortæller vi hvad vi ved om ulvene i området.

De frivillige fra Ulvetracking Danmark, er landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har haft samarbejde med flere danske og udenlandske universiteter, gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver, til DNA-analyser på dansk ulv.

Der bliver rigelig tid til spørgsmål af enhver art. 

Prisen er 295,- / (195,- børn mellem 12 – 18) for 3 timers unik oplevelse. Overskuddet går til drift, indkøb og bla. udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit.

Yderligere oplysninger og tilmelding sker via dette link . Kronheden.dk tilmelding

Du skal blot indtaste dine oplysninger og tilmelde dig.
Du modtager så mail med yderligere oplysninger. 

Pris 295,-  – Varighed, hele 3 timer

Vi glæder os til at se dig..

Mvh Ulvetracking.dk

Feltarbejde med ulvetracking